• Writer's pictureWJO

Human Rights Defenders Committee Press Release on targeted killing of Fatima Khalil and Javid Folad

اعالمیه کمیته مدافعین حقوق بشر در پیوند به ترور همکاران کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان

کمیته مدافعین حقوق بشر افغانستان منحیث یک تشکل حامی جقوق فعالین و مدافعین حقوق بشر که شامل بیشتر از چهل وهشت نهاد حقوق بشری و اعضای ناظر چون کمیسیون مستقل حقوق بشر، اتحادیه اروپا و بخش حقوق بشر یوناما می باشد، به این باور است که فعالیت مدافعین و نهاد های ملی حقوق بشری در جوامع دموکراتیک یک اصل پذیرفته شده به حساب میآید، از اینروست که جمع بزرگی از نیروهای موثر اجتماعی در طی 18 سال گذشته، برای حمایت و اعاده ارزش های حقوق بشری در مرکز و والیات کشور شکل گرفته و مشغول فعالیت اند و حضور اینها زمینه ساز ارتقای سطح آگاهی مردم ، ترویج و حمایت از حقوق بشر در کشور گردیده است. در این اواخر وقوع و افزایش حمالت خونبار بر علیه مدافعان حقوق بشر و شخصیت های فرهنگی کشور شدیداً نگران کننده است. در سلسۀ چنین حمالت خونبار تروریستی حوالی ساعت 40:7 صبح امروز موتر حامل کارمندان کمیسیون مستقل حقوق بشر در ناحیه دوازدهم شهر کابل هدف حمله ماین مقناطیسی قرار گرفت. متاسفانه درین حمله دو تن از همکاران این کمیسیون شامل یک خانم و یک راننده موتر جام شهادت نوشیدند. چنین حمالت در حال ادامه مییابد که عاملین حمالت قبلی باالی مدافعان حقوق بشر تا اینحال از سوی حکومت دستگیر و به پنجه قانون سپرده نشده اند. کمیته مدافعین حقوق بشر در ضمن اینکه انجام حمالت باالی کارمندان کمیسیون مستقل حقوق بشر و مدافعان حقوق بشر را یک جنایت جنگی دانسته، خواستهای خویش را به گونۀ ذیل بیان میدارد:

Read more by downloading this PDF:

اعلامیه کمیته مدافعین حقوق بشر در پیوند
Download • 169KB